čtvrtek 11. května 2017

Gatě De-park...

U nás doma je softshellové oblečení pro děti nepostradatelnou součástí šatníku. Rádi chodíme na dlouhé procházky a tento druh oblečení je ideální volbou, bez které se neobejdeme. Holky nemusí nosit velké vrstvy oblečení, nezpotí se a především při různých změnách počasí neprofouknou. Když jsem dostala příležitost pro Vás otestovat nový střih softshellových kalhot značky De-park, který je letošní novinkou, bylo to milé překvapení. Trochu jsem se obávala, zda se tohoto úkolu správně zhostím…, ale jelikož se výzvy mají přijímat, navlékli jsme gatě a šli řádit. Než se však vrhneme na naši zatěžkávací zkoušku, ráda bych Vám De-park trochu představila.



Znám několik příběhů maminek na mateřské dovolené, které dokázaly během této doby najít čas i samy pro sebe a díky svému koníčku si vybudovaly práci, která má smysl a především je baví. O to více mě těší, že jeden takový příběh vznikal několik metrů ode mě. 
De-parkto jednou zaznělo z úst dětí maminky Renči, když viděly geparda. Bylo to v roce 2011 a název pro tuto začínající firmu byl zcela jasný. Na začátku se začínalo šít především pro děti a postupem času se našly kousky i pro dospělé. Modely měla Renča doma hned dva a realizace nápadů šla proto sama. V minulém roce a s dalším přírůstkem do rodiny chytla Renča další nápad za pačesy a vznikla oficiální stránka DE-PARK. Na těchto stránkách můžete svoje děti stylově oháknout, ale také si zakoupit zahraniční úplety, softshell, fleece, teplákovinu, džinovinu a další látky pro Vaši tvorbu.

Softshellové gaťky:

Kalhoty jsou ušité z letního softshellu, jsou prošité růžovou nití pro příjemný efekt a opatřené reflexními prvky. Pas je z růžového úpletu i s gumou uvnitř. Konec nohavic je začištěný do rubu, ale je možné ho zakončit i do úpletu. Tuto variantu jsme často využívali, když byla Emča menší. Gatě lépe držely na botách a při nošení v krosně to bylo ideální. Kapsy naleznete jak vepředu, tak i vzadu. Musím se přiznat, že zadní kapsy mě nadchly. Nejenom, že jsou dalším místem pro naše poklady, ale kalhoty dostanou ten pravý šmrnc a díky správnému zkombinování je lze využívat i v elegantnější variantě.
De-park nabízí velký výběr jak letního, tak i zimního softshellu. Vybírat můžete na jejich internetových stránkách.



Abychom kalhoty řádně otestovali, vystavili jsme je zatěžkávací zkoušce. Naše dovádění na trampolíně a stromech ustály na jedničku. Emilka je ráda nosí do školky, kde jim dává pořádně zabrat, a já jsem ráda, že díky materiálu neprofouknou a lépe se přizpůsobí výkyvům počasí.






Kalhoty jsou ideální na sport, turistiku a veškeré řádění našich ďáblíků, ale myslím, že se dají i stylově zkombinovat a udělat z nich kalhoty "elegány".








Pro inspiraci jsem Vám vybrala některé další krásné kousky, které na stránkách De-park naleznete.






Další originální kousky naleznete TU.

A co říci na závěr...?
Teď už jen stačí vlítnout na stránky a vybírat, vybírat....

Veškeré novinky De-park můžete sledovat i na facebooku jako "de-park fabrics" (látky)
nebo "De-park" (oblečení)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Vaši návštěvu a těším se na Vás příště..Janča