pátek 21. dubna 2017

Tak Velikonoce snad za rok...

Konečně jsou Velikonoce za námi...Těšili jsme se, jak si první prodloužené svátky užijeme někde na horách nebo alespoň zpestříme pěkným výletem. Bohužel realita byla jiná a postupem jsme jedna po druhé byly pod vlivem morybundusu úplně mimo. Ještě, že tatínek vydržel ve zdravém stavu a v nejhorší situaci se o nás postaral. Takže místo krásných procházek na čerstvém vzduchu nás trápily teploty, nedostatek kapesníku a věčné sourozenecké boje o to, kdo je doma větší kápo. Bohužel většinu situací stále prohrávala Alinka a mě čekalo věčné utěšování, vysvětlování a zase utěšování...

Zdárně jsme se uzdravily, ale cítila jsem potřebu Emilce alespoň trochu nahradit ty proležené dny. Né, že by zrovna Velikonoce patřily k mým oblíbeným svátkům, ale alespoň barvení vajíček a nějaké to tvoření, jsem měla připravené...a nic nebylo..



Vytáhla jsme proto alespoň jednu z posledních zásob tvoření, které jsme ještě měli schované od Vánoc. Jestli existuje nějaká hra, u které by Emča vydržela alespoň 15 min. sama, tak je to puzzle. A toto si rovnou mohla namalovat sama. Sranda to byla pro nás všechny, a díky pořizovací ceně myslím, že to nebude poslední puzzle, které si namalujeme. Koupit můžete třeba zde, ale myslím, že seženete v jakémkoliv papírnictví.






Kdyby jste to nepoznali na obrázku je želvička, zajíček a kočička, o které mě Emilka poprosila nakreslit. Následně je vybarvila a tak trochu nám vznikly spíše mimozemšťani než zvířátka. :)

Tak tvoření zdar...do krásného víkendu jedině slunečně a všem nemocem sbohem!..

Užívejte víkend..



Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Vaši návštěvu a těším se na Vás příště..Janča