pátek 25. listopadu 2016

Adventní kalendář

Blíží se první adventní neděle a já vím, že musím udělat dvě věci. Rozsvítit první svíčku a připravit adventní kalendář. A právě o tip na náš adventní kalendář a dárky v něm bych se s Vámi podělila.

Moje tvorba...



Jsem to žena spořivá a proto jsem vytáhla ten z minulého roku. Je tvořen ze starého prkna, které jsem nepatrně obrousila a přetřela zbytkem barvy, kterou jsem doma našla. Pomocí tavící pistole jsem nalepila dřevěné kolíčky (koupené v drogerii) a následně ozdobila co dům dal, nebo pokreslila černým fixem. Každý kolíček je opatřen číslem...ááá HOTOVO...je to opravdu jednoduché. Horší je vymyslet, co se má uvnitř ukrývat.

Naše vzpomínka na adventní věnec z minulého roku...


A co do balíčku?

Na toto mám jednoduchý systém. Vlítnu do hračkářství, papírnictví, lékárny, zdravé výživy, levných knih a také k " Made in China" - tam člověk najde poklady. Záleží na každém, kolik financí chce do dárku investovat. Nevím jak to máte vy, ale nám vždy udělá radost naprostá blbost, takže ve fantazii se meze nekladou.



inspirace:
Nejsem zastánce samých sladkostí, to u mě nehledejte. Bohužel ale bez nich se to úplně obejít taky nedá. Každý má své hříchy. U nás to je kinder vajíčko, které v kalendáři prostě nesmí chybět. Budu se ale snažit Vám dát inspiraci na jiné věci, než sladkosti.

  • tiskátka, nalepovací svítící hvězdičky, tyčové náramky - po zlomení svítí, jelení lůj, pěna do koupele, kartáček na zuby, hřeben, gumičky, sponky, čelenky, puzzle, bloček, samolepky, omalovánky, pastelky, DVD, náramek, prstýnek, hakisák, prak, bublifuk, hopík, rukavice (ty furt ztrácíme), autíčka, panenky, pexeso, karty, píšťalka, baterka, malá zvířátka, balónek, nalepovací ozdoby do oken, magnetky, přívěsky na klíče, tetování, plyšák, jojo, knížku...
  • zvířátka - figurky z Dupla - tento tip mám od blogerky Terezky. Její blog je vlastně prvním blogem, který jsem začala sledovat. Kdo ho neznáte, určitě nakoukněte, stojí to za to! Odkaz na její letošní adventní kalendář najdete zde
Hezké očíslování dá kalendáři patřičný šmrnc. Vzory mám stažené z pinterestu.

Zde

A na závěr nějaká inspirace...








Už se těšim na ty vykulené oči, až kalendář Emilce 1.12 předáme. Horší to bude s vysvětlování,  že na každý den je jen jeden dárek.:)
Ráda se nechám inspirovat Vašim kalendářem. Můžete mi ho poslat třeba do mailu. V příštím roce mě totiž čekají adventní kalendáře už dva, tak budu muset vymyslet nějaký jiný systém...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Vaši návštěvu a těším se na Vás příště..Janča